UgensErhverv.dk

Tegn dit eget badeværelse

Tegneprogrammer på nettet hjælper forbrugerne med indretningen.

14-02-2006

Også køkken- og badindretning rider med på de nyeste teknologiske landvindinger. Blandt dem, der er længst fremme, er Hafa, som med sin nye online badeværelsesindretning udnytter mulighederne på nettet fuldt ud.

Via leverandørens hjemmeside www.hafa.dk kan forbrugeren tegne badeværelset i 2D og se resultatet i et levende 3D miljø.
De samme tegnemuligheder er før set på egentlige badeværelses-CD’ere, men her er funktionaliteten taget skridtet videre og med et resultat på skærmen, der er meget tæt på virkeligheden.

Forbrugeren færdiggør sin skitse på skærmen derhjemme og udarbejder en tilhørende indkøbsliste med priser. Derefter er det ned til en Hafa-forhandler, som igen via nettet kan klikke sig ind på kundeskitsen og derfra lave en præcis opmålt tegning og handlingsplan for operation ”drømme-badet”.

Det er svenske Room 328, der har udviklet hjemmesiden for Hafa, og det er også Room 328, der opererer badeværelses-programmet for Hafa.
Svenskerne har lavet ligende CD-versionerede baderumsprogrammer for en række andre leverandører som Höganäs og Evers.

- mir

Brochurer

Femeren forbereder sig

Femeren forbereder sig

Femern A/S har netop skrevet under på kontrakter med tre forskellige entreprenører som en del af de fremrykkede aktiviteter, der skal forberede Rødbyhavn til anlægsarbejdet med Femern tunnelen

Gendigter havnens historie

Gendigter havnens historie

Et usædvanligt kontorhus, Portland Towers, er netop blevet taget i brug. Kontorhuset bliver et markant samlingspunkt for det nye, bæredygtige byudviklingsområde i Københavns Nordhavn

Praktisk guide til tagrender

Praktisk guide til tagrender

Plastmo har udviklet en enkel og praktisk online-guide for valg af tagrender, der passer til vind og vejr i det område, man bor i

Danmarks første OPP-sygehusbyggeri sættes i gang

Danmarks første OPP-sygehusbyggeri sættes i gang

Det første offentlig-private sygehusbyggeri i Danmark tager første spadestik på fredag