UgensErhverv.dk

Tegn dit eget badeværelse

Tegneprogrammer på nettet hjælper forbrugerne med indretningen.

14-02-2006

Også køkken- og badindretning rider med på de nyeste teknologiske landvindinger. Blandt dem, der er længst fremme, er Hafa, som med sin nye online badeværelsesindretning udnytter mulighederne på nettet fuldt ud.

Via leverandørens hjemmeside www.hafa.dk kan forbrugeren tegne badeværelset i 2D og se resultatet i et levende 3D miljø.
De samme tegnemuligheder er før set på egentlige badeværelses-CD’ere, men her er funktionaliteten taget skridtet videre og med et resultat på skærmen, der er meget tæt på virkeligheden.

Forbrugeren færdiggør sin skitse på skærmen derhjemme og udarbejder en tilhørende indkøbsliste med priser. Derefter er det ned til en Hafa-forhandler, som igen via nettet kan klikke sig ind på kundeskitsen og derfra lave en præcis opmålt tegning og handlingsplan for operation ”drømme-badet”.

Det er svenske Room 328, der har udviklet hjemmesiden for Hafa, og det er også Room 328, der opererer badeværelses-programmet for Hafa.
Svenskerne har lavet ligende CD-versionerede baderumsprogrammer for en række andre leverandører som Höganäs og Evers.

- mir

Brochurer

Regeringen lancerer ny grøn boligjobordning

Regeringen lancerer ny grøn boligjobordning

Her er detaljerne for den nye boligjobordning - den skal løfte private grønne investeringer og modvirke sort arbejde

BYGGERI: Levende lameller giver Riget karakter

BYGGERI: Levende lameller giver Riget karakter

Rigshospitalet i København har fået nyt parkeringshus, og især den helt særlige beklædning af lodretstillede og delvist drejede aluminiumslameller springer i øjnene

Køb brugt udstyr med nyt koncept

Køb brugt udstyr med nyt koncept

Pon Equipment lancerer et helt nyt koncept, der vil gøre det betydeligt lettere at købe brugt udstyr til den enkeltes behov og pengepung

Dansk firma på kæmpe tysk røropgave

Dansk firma på kæmpe tysk røropgave

Aarsleff fornyer kloaktunnel med et samlet tværsnitsareal på lige knap ti kvadratmeter