UgensErhverv.dk

Tegn dit eget badeværelse

Tegneprogrammer på nettet hjælper forbrugerne med indretningen.

14-02-2006

Også køkken- og badindretning rider med på de nyeste teknologiske landvindinger. Blandt dem, der er længst fremme, er Hafa, som med sin nye online badeværelsesindretning udnytter mulighederne på nettet fuldt ud.

Via leverandørens hjemmeside www.hafa.dk kan forbrugeren tegne badeværelset i 2D og se resultatet i et levende 3D miljø.
De samme tegnemuligheder er før set på egentlige badeværelses-CD’ere, men her er funktionaliteten taget skridtet videre og med et resultat på skærmen, der er meget tæt på virkeligheden.

Forbrugeren færdiggør sin skitse på skærmen derhjemme og udarbejder en tilhørende indkøbsliste med priser. Derefter er det ned til en Hafa-forhandler, som igen via nettet kan klikke sig ind på kundeskitsen og derfra lave en præcis opmålt tegning og handlingsplan for operation ”drømme-badet”.

Det er svenske Room 328, der har udviklet hjemmesiden for Hafa, og det er også Room 328, der opererer badeværelses-programmet for Hafa.
Svenskerne har lavet ligende CD-versionerede baderumsprogrammer for en række andre leverandører som Höganäs og Evers.

- mir

Brochurer

BYGGERI: Passivboliger trodser udviklingen i udkantsbyerne

BYGGERI: Passivboliger trodser udviklingen i udkantsbyerne

Som seks punkthuse og efter passivhusprincipper har man opført 100 lyse og åbne ældre- og seniorboliger, der samler området ved Svanelundsbakken i Hjørring

Sender brugte arbejdsbukser til oversvømmet område

Sender brugte arbejdsbukser til oversvømmet område

Arbejdstøjmærket L.Brador har indsamlet brugte arbejdsbukser fra professionelle håndværkere sammen med 135 bygge- og industriforhandlere i Norden

Skolereform giver lydproblemer

Skolereform giver lydproblemer

Der har længe været akustiske udfordringer på skolerne, men med skolereformens lange skoledage giver det ekstra problemer, så nu oplever Grontmij Acoustica kraftig stigning akustiske eftersyn.

Stort OPP-projekt udfordrer alle ingeniørdiscipliner

Stort OPP-projekt udfordrer alle ingeniørdiscipliner

Grontmij får brug for en bred vifte af kompetencer som ingeniør på Danmarks hidtil største OPP-projekt på 50.000 m2